Thursday, December 25, 2008

~ TAHNIAH ~


Selamat Pengantin Baru
Khas utk:

Puan Hanisah Mansor
&
Encik Helmy Izuan bin Mohd Yakim

Date : 25 December 2008

Congratulation from us : Querci & Team - Semoga Berbahagia sentiasa!!! :)


Hantaran dari pihak Sha utk Bro Helmy

Hantaran dari Bro Helmy utk Sha

Sempena Majlis Pernikahan, Family Sha order 250 cuppies dalam kotak. Theme colour = Pink. Harap dengan kehadiran Cuppies dalam Majlis ni, dapat menceriakan lagi suasana :). Ape-ape pun, Querci rasa happy sebab sorg lagi kawan Querci dah pun menjadi suami isteri... Next!!!

1) Abg Fairuz & Pasangannya. Kenduri Lelaki : 1 Januari 2009.
2) Dayana & pasangannya, Ustaz Hairil Irza. Tarikh : 25 Januari 2009.
3) Kak Ida : Februari 2009
4) 27 March 2009, 28 March 2009 & 5 April 2009 .... siapa ea :)
********************************

2nd Chapter:


Order from Ikeen lagi!!! Huhuh, 1st time Querci buat Cuppies dengan design macam ni. Risau sangat sebab 1st customer yg order design ni. Harap2, Ikeen suka!!! Ni hadiah dari Ikeen utk kawan dia yg tunang pada hari yg sama 25 December 2008. Yang biru tu, hantarannya~


3rd Chapter:

Order from kawan Kak Jan. Thanks Kak Jan for promoting my Cuppies. Smg Kak Jan dirahmati Allah :). Nanti Querci buat khas utk baby Khaira ea... Cheese Cup Cake. Insya-Allah!!! Btw, kawan Kak Jan ni dari Sungai Buloh, datang nak collect Cuppies @ Uniten. Then, terus balik kampung di Kelang! Order khas utk majlis Pertunangan Adik Kak Haini. Thanks Kak Haini... Kalau ok, nanti boleh order lagi ea.. Insya-Allah....

TQ from Us: Querci.blogspot.com

Last Chapter,

Querci ucapkan TAHNIAH buat kawan-kawan yang tak lama lagi nak mendirikan rumah tangga.... Buat kawan-kawan yang tak lama lagi nak dapat baby baru, Querci & family ucapkan tahniah juga!!! Antaranya:

1) Kak Su & Abg Yousri - Expected Februari 2009
2) Laily & Abg Jai - Expected April 2009
(Hopefully Ly & Pasangan sempat la datang kenduri Querci dulu!!)




Huhuh - Happy Wedding Mode!
Lalallalaaaa..................



1 comment:

Nur said...

tuan punya bdn tu musti yg no 4 tu kan :P sesama la kita tlg menolong sesama umat yek-kak afzan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...