Wednesday, January 7, 2009

Selamat Hari Lahir & Selamat Pengantin Baru

Salam...

Baru-baru ni Querci g join Kelas Deco Cupcakes... ramai kawan-kawan baru Querci dapat kenal.. Antaranya, Ela, Kak Lin n.. ramai lagi lahhhhh. Chef Alan pun sangat la best & comel... *wink3* . Kali ni, dapat belajar cara baru pulak utk deco cupcakes.... :) instead of hias satu2, Chef Alan ajar supaya combine seme... step2 adalah seperti berikut :




1) Pipe Cream satu- letak cuppies rapat-rapat supaya nnt dia tak gerak.2) Ratakan seme cream dgn spatula....3) Tadaaaaa~ Dah siap... huhuhu4) Ni satu lagi.. orang lain seme base warna Biru, Querci punya warna pink...
Barbie Theme.. hehehe...
5) Setelah siap, maka ade lah peminat nye.... best2!~

So, dikesempatan yang ade... Querci takmo lepaskan peluang utk wish mereka-mereka yang dah sambut, sedang sambut & akan sambut hari lahir anda.... antara yang Querci kenal & tahu :

1) Aiza - 6 January
2) Fakhri (Anak En Fairuz) - 12 January
3) Kak Lin - 16 January
4) Kak Mimi - 22 January
5) Kak Ti - 23 January
6) Zurita - 24 January
7) Kak Dila - 26 January

Dan tak lupa pada mereka yang bakal melangsungkan perkahwinan & persandingan diorg... tak lupa yang announce terkejut-terkejut tuh... huhuh~

JANUARY

24 January 2009
Dayana & Ustaz Hairil | Nikah @ Hulu Langat
Sha & Abg Emy | Reception @ Shah Alam

25 January 2009
Dayana & Ustaz Hairil | Reception @ Hulu Langat
Abg Emy & Sha | Reception @ Sungai Buloh
Ismail & Dura | Reception @ Masjid Uniten

FEBRUARY

7 February 2009
Ilhan & Tini + Lukman & Yati | Nikah @ Umbai, Melaka

15 February 2009
Ilhan & Tini | Reception @ Batu Pahat

MARCH

14 March 2009
Yati & Lukman | Reception @ Terengganu

Semoga rumah tangga yang bakal dibina bakal diredhai & dicucuri rahmat dari Illahi.... :) Adik-adik, kakak-kakak, rakan-rakan, selamat menjadi isteri yang solehah :)

4 comments:

~ p a k n g a h said...

kalau tau tempah kueh gak neh... ke nk tuko ngan nasi ambeng?...hehehe

Nur Haq said...

Apolah Pak Ngah.. time2 ni la nk support business member! Huhuh... claim2.. nasi ambeng yg tidak kedapatan sejak 5 tahun lalu.... tak puas hati betul laaa!!! huhuh

sulu said...

masih sempat lagi order dr cup cake girl @CCG =)

Nur Haq said...

Yeahhh!!! Betul tu Abe Ma... masa tak jadi masalah... huhuh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...